Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Úřední deska > Oznámení a informace > Opatření přijatá Finančním úřadem LK

Opatření přijatá Finančním úřadem LK



Vyvěšeno: 16. 3. 2020
Sejmuto:

Opatření přijatá Finanční správou ČR a Finančním úřadem pro Liberecký kraj  k zamezení šíření nemoci Covid-19 mezi občany

 

Od pondělí 16.3.2020 až do odvolání dochází k uzavření budov Finanční správy pro veřejnost.  Úřední hodiny podatelen budou pro veřejnost od tohoto dne pouze v pondělí a ve středu od 8:00 do 11:00. Otevřena bude pouze podatelna na Územním pracovišti v České Lípě, budova Územního pracoviště v Novém Boru bude zcela uzavřena.

 

Od 16.3.2020 jsou uzavřeny daňové pokladny, v provozu zůstane pouze daňová pokladna v Liberci.

Finanční správa doporučuje poplatníkům, aby v maximální možné míře využívali dálkovou formu komunikace se správcem daně. Daňové přiznání a jiné formuláře lze podat elektronicky nebo poštou bez nutnosti návštěvy příslušného úřadu.  

Podrobnosti k provozu daného pracoviště a telefonní linku nalezne veřejnost na příslušné stránce finančního úřadu.

Pro účely poskytování informací k aktuální situaci zřizuje Finanční správa infolinku 224 041 111, která bude v provozu v pracovních dnech.

V souvislosti se zahájením 3. a 4. vlny EET platí, že lze využít distanční formy komunikace správce daně s daňovými subjekty v případech a situacích k tomu příhodných. Informace k vydávání autentizačních kódů a k žádostem o zvláštní režim EET lze získat u příslušného správce daně telefonicky (487 808 111 - podatelna Územního pracoviště v České Lípě), popř. na infolince 225 092 392. Všechny informace k EET lze také nalézt na webových stránkách www.etržby.cz.

Aktuální informace k provozu finančních úřadů lze sledovat na webových stránkách Finanční správy www.financnisprava.cz.

 

Děkujeme za pochopení a všem přejeme pevné zdraví!


Zpět na přehled
Naposledy změněno: 16. 03. 2020 13:50